Skip to main content
Food Trend & Inspiration

Supermarkt van de toekomst

By 17/04/2015oktober 22nd, 2019No Comments

Regelmatig schrijft en spreekt Marielle Bordewijk over haar visie op de toekomst van de supermarkt. Centraal in haar betoog staat het idee om meer ‘leven’ terug te brengen in de supermarkt o.a. door winkels met tuinbouwkassen op het dak voor superverse, ultra lokale groenten, bassins met levende wieren, bug walls en kruidentuinen vol levende gewassen.

Daarbij gaat het er niet alleen om letterlijk leven terug te brengen inde supermarkt maar ook figuurlijk door los te komen van het paradigma dat het aanbod altijd en overal hetzelfde moet zijn. Daarbij onderstreept Bordewijk het belang voor supermarktondernemers om klanten te binden met 1 of 2 echte zelfgemaakte, super lekkere sterproducten, die bij geen enkele andere supermarkt te verkrijgen zijn

Wie nieuwsgierig is naar het hele verhaal, kan hier een samenvatting van de lezing voor Rinnovatief downloaden.

supermarkt-van-de-toekomst-kas-op-dak

Abonneer op de nieuwsbrief van Marielle Bordewijk

Blijf op de hoogte van haar werk en visie over food trends, food design en innovatie in food.