EXPERTISE

Food innovatie strategie

Innovatie in food

Hoe zorg je ervoor dat men jouw product van het schap pakt, B2B ingredient besteld of jouw restaurant kiest? Innoveren in food is niet makkelijk. In een zwaar competitieve markt het verschil maken is dé uitdaging.

Maar het zijn wel héél leuke vragen. Want eten drinken doen we allemaal. Het raakt ons in de kern van ons mens-zijn! Food innovatie is dan ook een avontuurlijke reis, waar creatief en analytisch denken elkaar afwisselen. Studio Bordewijk neemt u graag mee op zo’n inspirerende reis om volgens een goed doordachte, en gestructureerde wijze tot innovatie te komen. Dat doen we op basis van ‘design thinking’ waarin optimistisch en toekomstgericht denken centraal staat.

Middels co-creatie komen we samen tot oplossingen die ons eten en drinken, en de systemen erachter beter maken. Lekkerder, gezonder, duurzamer!

Benieuwd wat voor innovatiereis we voor u in gedachten hebben? Neem dan snel contact op met Marielle Bordewijk. Steeds meer projecten doen we onder de naam Food by Design samen met Marleen Zaalberg. Neem ook eens een kijkje op deze website.