Skip to main content

EXPERTISE

Food innovatie

Illustrate brand innovation
Example of brand innovation project.

Hoe zorg je ervoor dat men jouw product van het schap pakt, B2B ingredient bestelt of jouw restaurant kiest? Food innovatie is niet makkelijk. Het verschil maken in een zwaar competitieve markt is dé uitdaging.

Maar het zijn wel héél leuke vragen. Want eten drinken doen we allemaal. Het raakt ons in de kern van ons mens-zijn! Food innovatie is dan ook een avontuurlijke reis, waar creatief en analytisch denken elkaar afwisselen. Studio Bordewijk neemt u graag mee op zo’n inspirerende reis om volgens een goed doordachte, en gestructureerde wijze tot innovatie te komen. Dat doen we op basis van ‘design thinking’ waarin optimistisch en toekomstgericht denken centraal staat.

Middels co-creatie komen we samen tot oplossingen die ons eten en drinken, en de systemen erachter beter maken. Lekkerder, gezonder, duurzamer!

Benieuwd hoe we de reis naar uw food innovatie voor in steken? Neem dan snel contact op met Marielle Bordewijk. Steeds meer projecten doen we onder de naam Food by Design samen met Marleen Zaalberg. Neem ook eens een kijkje op deze website.

Abonneer op de nieuwsbrief van Marielle Bordewijk

Blijf op de hoogte van haar werk en visie over food trends, food design en innovatie in food.