EXPERTISE

Food concepts & brands

Een goed concept of merk raakt de consument. Met een eigen verhaal, mythe, ritueel of metafoor

Wat raakt, boeit en bindt de mens van vandaag als het om eten en drinken gaat? Nu en in de toekomst. Daar begint het werk van food trendwatcher en designer Marielle Bordewijk. Bij een diep inlevingsvermogen in de consument en een scherpe intuïtie voor wat komen gaat. Van lokaal eten, de opkomst van de plantaardige keuken, slow coffee, online boodschappen doen tot meer duurzame roodsystemen. Haar trend werk is gestructureerd en schept overzicht. Zij helpt de impactvolle veranderingen te scheiden van de snelle hypes.

Studio Bordewijk is non-stop bezig met het signaleren van de ontwikkelingen in food, retail, horeca, verpakkingen en design. Maar ons werk stopt niet bij ‘de trends’. Wij onderscheiden ons door de food trends te vertalen naar nieuwe producten en concepten.

Benieuwd naar welke food trends voor uw business relevant zijn? Boek dan een trendconsult bij food trendwatcher Marielle. In één ochtend kunt u al uw vragen stellen, samen sparren en een eerste slag maken om de trends naar uw product, concept of merk te vertalen. lees meer over het trendconsult.

Marielle Bordewijk spreekt vaak en graag over foodtrends, verpakkingstrends en innovatie. Zij  heeft een levendige manier van spreken. Dit gecombineerd met haar smaakmakende beelden, zijn haar presentaties een lust voor oog en oor. Zij stelt kritische vragen, geeft een originele blik vanuit een ander perspectief, signaleert kansen en prikkelt de verbeelding. Niet vaag, maar met concrete voorbeelden vanuit de hele wereld. Van Amsterdam tot Tokyo. Van het boerenbedrijf of sterrenrestaurants tot de supermarkt op de hoek.

Marielle Bordewijk is aangesloten bij Speakers Academy.