Skip to main content
[text-section padding_top=0] [one-half]Brainstormen, reeds bestaande ideeën toetsen en/of advies krijgen over wat de food trends zijn en hoe deze uw business, producten en merken kunnen beïnvloeden. Food trendwatcher en food designer Marielle Bordewijk vertelt rijkelijk over wat zij ziet en waar de kansen liggen voor u. Zij zal vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in smaken, ingrediënten, verpakkingen, presentaties, retail, foodservice en horeca. Niet vaag, maar met concrete voorbeelden van Groningen tot Tokyo. Zij staat stil wat de achterliggende oorzaken (consumentengedrag) zijn en welke aan kracht zullen winnen in de (nabije) toekomst.

Hoe meer u deelt over uw situatie, hoe beter wij kunnen inzoomen op uw vraagstelling. Een trend-en-innovatieconsult  geen lange monoloog, maar een levendige dialoog waarbij samen de toekomst wordt vormgegeven.

Als Industrieel ontwerper en food designer heeft Marielle Bordewijk gedegen kennis en ervaring van innovatie en ‘design thinking’. Zij zal dan ook direct met u meedenken hoe de trends te vertalen zijn naar relevante innovaties voor uw producten, concepten en diensten.

Het trend-en-innovatieconsult vindt plaats op een inspirerende locatie, waar u zich omringd zal vinden met bijzondere en relevante producten, verpakkingen en boeken uit het  food rariteitenkabinet en  de bibliotheek van studio Bordewijk om het consult te verrijken.

Een trend-en-innovatieconsult boeken? neem dan nu contact op met Marielle Bordewijk.[/one-half]

trend-consult-food-trendwatcher

In een trend-en-innovatieconsult komen uitgebreid de laatste trends aanbod.

[one-half-last][/one-half-last] [/text-section]

Abonneer op de nieuwsbrief van Marielle Bordewijk

Blijf op de hoogte van haar werk en visie over food trends, food design en innovatie in food.