Skip to main content

VISIE

Goed food design geeft betekenis aan eten. Het vertelt een verhaal.

Food design gaat niet alleen over de esthetiek van eten. ‘Food design thinking’ is een manier van denken om tot baanbrekende vernieuwing te komen.

Food design vanuit een heldere strategische visie geeft bedrijven, concepten en producten levenskracht. Het maakt duidelijk waar het eten voor staat en wat het bijzonder maakt. Het kan bijdragen aan duurzamere voedselsystemen en ketens. Goed food design vertelt een verhaal dat de consument aanspreekt, draagt bij aan een duurzamere en gezondere wereld en schetst een pad naar de toekomst.

In het werk van studio Bordewijk staat de fooddesign-ster centraal voor een holistische aanpak. Wanneer de essentie duidelijk is, kan deze tot leven gebracht worden in alle verschijningsvormen. Zodat visie realiteit wordt.

Eerdere opdrachtgevers

Marielle Bordewijk, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag
Marielle Bordewijk, Utrecht, Leusden, Amersfoort
Marielle Bordewijk, De Meern
Marielle Bordewijk, Coop, Utrecht, Velp Arnhem
Marielle Bordewijk, Utrecht, Amersfoort, Leeuwarden, Eden
Marielle Bordewijk, Wijk bij Duurstede, Utrecht
Marielle Bordewijk, Utrecht, Stroe, Veluwe, Gelderland, Apeldoorn
Marielle Bordewijk, Utrecht, Alphen aan de Rijn, Rotterdam
Marielle Bordewijk, Utrecht, Heemskerk, Rijnsburg, Leiden, Haarlem

Abonneer op de nieuwsbrief van Marielle Bordewijk

Blijf op de hoogte van haar werk en visie over food trends, food design en innovatie in food.