Skip to main content
Food Trend & Inspiration

Trendy vleesrestaurant ‘Speck’ is open

By 31/03/2015oktober 22nd, 2019No Comments

Om de hoek bij mijn studio is recentelijk bar-restaurant Speck geopend. Een mooi ruim, licht restaurant waar alle vlees trends op dit moment samen komen. Je kunt hier genieten van prachtig dry aged biologisch vlees. Dat rijpen doen ze zelf, midden in de zaak staat een grote doorzichtige rijpingskast zodat de de restaurantbezoeker het vlees op smaak ziet komen. Een heerlijke gerecht is ook de pulled pork. Dit langzaam gegaarde, geplukte varkensvlees is pittig gekruid en wordt geserveerd met frisse cornichons en zelfgemaakte BBQ saus. Reeds een grote hit in Amerika, die nu ook langzaam ons land begint te veroveren. De zelf gedroogde worst en de Utrechtse kaas die over de Ceasar salad gaat, maakt duidelijk dat deze jongens goed op de hoogte zijn van de laatste trends. En dat is voor Utrecht zeker een verrijking!

bar-speck-utrecht-vlees-trends

Abonneer op de nieuwsbrief van Marielle Bordewijk

Blijf op de hoogte van haar werk en visie over food trends, food design en innovatie in food.